Viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija - Limingan kunta

Viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija - Limingan kunta

Hei Sinä,

VIESTINTÄ- JA TAPAHTUMA-ASIANTUNTIJA,

tuu meille töihin!

Reilun 10 000 asukkaan dynaaminen ja ketterä kasvukunta Liminka etsii joukkoihinsa asiantuntijaa kehittämään viestintäänsä ja tapahtumatuotantoaan. Haluatko olla mukana tekemässä monipuolista, luovaa ja uutta viestintää sekä tapahtumatuotantoa Liminkaan?

Sinun tehtävänäsi on viestiä upeasta kunnastamme ulkopuolelle ja saada myös muut yhtä innostuneiksi Limingasta kuin me itse olemme! Olemme samalla myös noin 750 työntekijän työyhteisö, joten myös sisäinen viestintä ja sen kehittäminen on tärkeä osa työtäsi. Lisäksi muun muassa kotisivujen ja Intranetin ylläpito ja kehittäminen, sosiaalinen media, sisällöntuotanto, tiedotteet, tapahtumamarkkinointi ja yhteydenpito eri medioihin kuuluvat työtehtäviisi. Lisäksi toivomme sinun jalkautuvan tarpeen mukaan myös palvelualueille auttaen yksiköitä omassa viestinnässään.

Viestinnän asiantuntijana ymmärrät myös tapahtumien merkityksen osana kunnan onnistunutta markkinointiviestintää. Tehtävä edellyttääkin markkinoinnin ja viestinnän osaamista myös tapahtuma- ja sidosryhmänäkökulmasta, unohtamatta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Sinun vastuullasi on tapahtumatuotannon toteuttaminen ja kehittäminen Limingassa ja teet myös yhteistyötä kunnan muiden palvelualueiden ja toimijoiden kanssa.

Työtehtävät ovat laajat ja monipuoliset - pääset kuitenkin itse vaikuttamaan työn sisältöön oman osaamisesi ja kiinnostuneisuutesi mukaisesti.

Viestinnän eri osa-alueiden on oltava hallussa! Arvostamme:
- Ajantasaista kokemusta monipuolisista viestintätehtävistä
- Näkemystä organisaation sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä
- Erinomaisia kirjallista ja suullista viestintätaitoja
- Sähköisten toimisto- ja verkkotyökalujen osaamista
- Kokemusta monikanavaisesta viestinnästä ja erityisesti sosiaalisen median hallintaa
- Kokemusta asiakasrajapinnasta työskentelystä ja asiakaslähtöistä näkökulmaa
- Kokemusta tapahtuma- ja markkinointiviestinnästä sekä tapahtumatuotannosta

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä ja soveltuva aiempi työkokemus. Olet kehittämismyönteinen tiimipelaaja, joka osaa verkostoitua ja kääntää haasteet mahdollisuuksiksi. Haluat oppia uutta ja kehittyä. Näiden lisäksi omaat rautaisen asenteen, ripauksen luovaa hulluutta ja pystyt pitämään useita viestintä- ja tapahtumapalloja ilmassa yhtä aikaa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää englanninkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä asettuu elinvoimapalveluiden palvelualueelle ja teet tiivistä yhteistyötä myös muiden Limingan palvelualueiden kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat viestintätehtävät sekä mahdollisuuden tehdä laajasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa myös tapahtumatuotannon parissa. Vastapallona saat innostuneet työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää Limingan viestintää ja tapahtumatuotantoa.

Haastatteluihin eteneviä hakijoita tulemme pyytämään tuomaan työhaastatteluun mukaan työnäytteen, joka kuvaa hakijan viestintä- ja/tai tapahtumaosaamista. Työnäyte voi olla missä muodossa vain (portfolio, video, kirjoitus, kuva, kirjallinen, linkki yms.)! Pääasia, että työnäyte kuvaa sinua ja osaamistasi. Ethän toimita työnäytettä vielä hakemusta jättäessäsi.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Esitäthän hakemuksessa palkkatoiveesi ja kerro, milloin olisit valmis aloittamaan työt. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 4.8.2019 kello 23.59.

Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kk koeaikaa ja valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Elinkeinopäällikkö Teemu Haapala, teemu.haapala@liminka.fi tai puh. 044 577 9037. Tehtävään liittyvät kysymykset viikon 26 (24.6-28.6.) tai 1.8.2019 aikana.

Elinvoimapalvelut
Osoite: Liminka

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!

Tutustu työnantajaan