Viestinnän asiantuntija - Riihimäen kaupunki

Viestinnän asiantuntija - Riihimäen kaupunki

Rohkea, ripeä ja reilu

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

tule meille töihin!

Riihimäki uudistuu vauhdikkaasti ja tarvitsee viestintätiiminsä vahvistukseksi juuri sinut. Tarvitsemme viestinnän asiantuntijan kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan kaupungin päätöksentekoviestintää. Työhösi kuuluu olennaisena osana myös tiedotteiden kirjoittamista, sosiaalisen median päivittämistä ja kaupungin henkilöstön auttamista viestinnässä.

Viestinnän eri osa-alueiden on oltava hanskassa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toimittajan työ, kokemus visuaalisesta viestinnästä ja kuntien toiminnasta katsotaan eduksi. Näiden lisäksi omaat rautaisen asenteen, suhtaudut asioihin myönteisesti ja pystyt pitämään useita viestintäpalloja ilmassa yhtä aikaa. Palkinnoksi saat innostuneet työkaverit, mahdollisuuden kehittää Riksun viestintää ja erinomaiset etätyömahdollisuudet.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 25.6.2019 kello 15.00.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa ja valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa viesintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen, p. 019 758 4016, mia.miettinen(at)riihimaki.fi.
Hakeminen ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Hallinto- ja konsernipalvelut
Osoite: Eteläinen Asemakatu 2, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan