test

Verkostopäällikkö

Haemme Salon Vedelle kehitysmyönteistä verkostopäällikköä. Haku tehtävään päättyy 17.5.2024 klo 12.00.

Haemme Salon Vedelle kehitysmyönteistä verkostopäällikköä vastaamaan vesihuoltoverkostojen toiminnasta ja kehittämisestä

Verkostopäällikkö toimii verkostoyksikön päällikkönä ja johtaa vesi- ja viemäriverkostojen käyttöä, ylläpitoa ja kehittämistä. Tehtäväkenttään kuuluvat verkostojen kunnossapito- ja saneeraustoiminnan suunnittelu ja johtaminen, verkoston käyttötarkastelut sekä verkostotiedon ja -kunnon hallinta. Yksikkö vastaa myös asiakastöistä (liittymiset, mittarointi ja tilaustyöt) sekä verkostojen tietojärjestelmistä.

Tehtävään kuuluu yksikön henkilöstön johtaminen ja esihenkilötyö. Lisäksi verkostopäällikkö vastaa yksikön hankinnoista, investointiohjelman koostamisesta ja hankkeiden suunnittelusta läheisessä yhteistyössä kaupungin infrapalveluiden ja maankäyttöpalveluiden kanssa. Kehitämme toimintaamme aktiivisesti. Verkostojen osalta keskitymme tällä hetkellä mm. verkkotiedon hallinnan parantamiseen ja viemäriverkoston vuotavuuden vähentämiseen.

Millaista henkilöä etsimme?

Sinulla on:

  • riittävä, vähintään kahden vuoden työkokemus tehtävän hoidon kannalta oleellisista verkoston hallinnan, suunnittelun, rakentamisen tai rakennuttamisen tehtävistä
  • esimerkiksi rakennus-, yhdyskunta-, energia- tai ympäristötekniikan insinöörin tutkinto (soveltuva korkeakoulututkinto tai teknisen opiston tutkinto)
  • kokonaisvaltainen käsitys tehtäväkentästä ja kenties jonkin osa-alueen syvempää osaamista

Edellisten lisäksi arvostamme osaamista ennakoivasta kunnossapidosta, tietojärjestelmien hyödyntämisestä ja maarakentamisesta. Kokemus esimiehenä tai projektipäällikkönä toimimisesta on etu, mutta ei edellytys. Mahdollistamme tehtävissä kehittymisen, joten tehtävä sopii myös henkilölle, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta, kehitysmyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä toimiminen edellyttää osallistumista varallaoloon, hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Miksi Salon Vedelle?

Salon Vesi tuottaa vesihuoltopalvelut vedenhankinnasta jätevedenpudistukseen ja vastaa lisäksi hulevesiverkostosta. Verkosto on laaja: vesijohtoverkostoa on noin 1400 km ja viemäreitä 600 km.

Tarjoamme monipuoliset ja merkitykselliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tukenasi on mukava työyhteisö, ja käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja työtilat. Koulutusmyönteisenä työnantajana meillä on monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä

Tehtäväkohtainen palkka on 4144 euroa kuukaudessa. Tehtävän palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen henkilöstön työ- ja virkasuhdesopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti työkokemukseen perustuvaa lisää sekä kuuden (6) kuukauden jälkeen arvioitavaa henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anna Arosilta-Gurvits, puh. 044 778 5701, anna.arosilta-gurvits@salo.fi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

hae työpaikkaa

Salon kaupunki työnantajana

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista, mm.

  • laajennettuja työterveyshuollon palveluja
  • tyky-rahaa Smartumin kautta
  • maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
  • ruokailun edulliseen henkilökuntahintaa
  • etätyömahdollisuutta
lue lisää