Verkkoviestinnän suunnittelija - Sipoon kunta

Verkkoviestinnän suunnittelija - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme laadukkaisiin palveluihin, toimiviin työtapoihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Kunnan verkkosivu-uudistus on käynnistymässä ja kaipaamme osaajaa sen läpivientiin.

Haluako näyttää kyntesi kokonaisvaltaisessa uudistusprojektissa? Tiedätkö jo, millaiset olisivat unelmien verkkosivut kuntalaisen näkökulmasta? Meillä on paikka sinulle!

Haemme VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA määräaikaiseen tehtävään vuoden 2020 loppuun.

Verkkoviestinnän suunnittelijana vastaat kunnan verkkosivu-uudistuksen läpiviennistä projektivetäjänä. Pääset myös toteuttamaan verkkoviestintää käytännössä ja kehittämään kunnan toimintatapoja. Arvostamme kokemusta verkkosivu-uudistuksen läpiviemisestä, verkkosivujen suunnittelusta ja rakentamisesta sekä sisällöntuotannosta. Työtäsi luultavasti helpottaa myös julkisen sektorin tuntemus ja kokemus projektityöskentelystä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Koulutusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikean suuntaista kokemusta ja oikeaa asennetta. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen sekä valmis asettamaan tavoitteita ja työskentelemään niitä kohti. Verkkosivuprojektista vastaavana tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä monen kunnan toimijan kanssa, joten edellytämme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä kunnassa, asiantuntevan ja osaavan työyhteisön tuen sekä joustoa työhösi. Työpisteesi sijaitsee Sipoon kuntakeskuksessa Nikkilässä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen ja Nikkilään on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä ja Porvoosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2950 euroa + mahdolliset lisät. Valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry 28.5.2019 klo 214 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Lilian Andergård-Stenstrand, 0406628922 tai lilian.andergard-stenstrand(a)sipoo.fi.

Talous- ja hallintokeskus, Hallintopalvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan