test

Vastaava ylilääkäri, Varkauden akuuttiosasto

Hakuaika päättyy  30.4.2024 12:00

Haemme Varkauden akuuttiosastolle osaston toiminnasta vastaavaa ylilääkäriä. Kyseessä on 55 sairaansijan lyhytaikaisosasto, jossa hoidetaan perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteisiä potilaita.

Tervetuloa lääkäriksi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme Varkauden akuuttiosastolle osaston toiminnasta vastaavaa ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu kliininen potilastyö, erikoistuvien lääkäreiden ohjaus ja koulutus sekä moniammatillisen työryhmän lääketieteellinen vastuu.

Keitä me olemme?

Varkauden Aalto Hyvinvointikeskus on uusi moderni sairaala. Akuuttiosastolla on 55 paikkaa, joilla hoidetaan sisätautien, neurologian ja yleislääketieteen potilaita sekä KYSin kirurgialta jatkokuntoutukseen tulleita potilaita. Osastolla pystymme hoitamaan monipuolisesti myös varsin vaativia ja akuutteja potilaita. Sairaalassa on toimiva kuvantamisen yksikkö, jossa natiivikuvausten lisäksi on saatavilla ultraäänitutkimuksia ja tietokonetutkimuksia. Sairaalassa on erillinen dialyysiyksikkö.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvät konsultaatiomahdollisuudet, moniammatillisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä tukea palvelualueemme moniammatillisilta asiantuntijoilta. Meillä on uudet toimintaan räätälöidyt tilat Varkauden Aalto Hyvinvointikeskuksessa. Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme hyvinvointialueemme Epassi edun ja tyhy-toimintaa.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja tehtävälisinä siten, että palkkaukseksi muodostuu 11 000 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme lääkäri?

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Kelpoisuusehtoina virkaan ovat ensisijaisesti yleislääketieteen, geriatrian, sisätautien tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet Suomessa. Toissijaisesti virkaan voidaan valita Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on riittävä kokemus (yli 5v) yleislääkärinä toimimisesta ja riittävä kokemus osastotyöstä. Eduksi katsomme kouluttajaoikeudet jonkin edellä mainitun erikoisalan osalta. Kouluttautumista kouluttajaksi tuetaan hakijan näin toivoessa. Mikäli virkaan ei ole kelpoisuusvaatimuksien mukaisia hakijoita, virka voidaan täyttää määräaikaisesti lääketieteen lisensiaatilla, jolla on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet, hyvä suomen kielen taito ja kokemusta osastotyöstä.

Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule tekemään hyvää Pohjois-Savoon!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/

Yhteystiedot

Palveluyksikköjohtaja Tuija Jääskeläinen, tuija.jaaskelainen@pshyvinvointialue.fi, p. 044 7186701 virka-aikana. Peruspalvelujohtaja Pertti Lipponen, pertti.lipponen@pshyvinvointialue.fi, p. 044 7186271.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan