Vastaava sairaanhoitaja - Jyväskylän kaupunki

Vastaava sairaanhoitaja - Jyväskylän kaupunki

Sairaanhoitaja, tule kehittämään ja kehittymään Jyväskylän kaupungin kotihoitoon!

Haemme Jyväskylän kaupungin kotihoitoon

VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itäiselle suuralueelle 1.4.2019 alkaen. Alue sisältää 2 suuraluetta, jotka sisältävät 4 kotihoitoaluetta.

Vastaava sairaanhoitaja työskentelee vahvasti kotihoidon arjessa. Työ sisältää alueen neljän lähiesimiehen arjen työskentelyssä mukana oloa, kuten päivittäistä rekrytointia ja työvuorojen suunnittelua. Vastaava sairaanhoitaja toimii lähiesimiesten sijaisena vuosilomien aikana ja vastaa silloin koko yksikön toiminnasta. Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asiakastyön laadun varmistaminen yhdessä lähiesimiehen ja kliinisen hoitotyön asiantuntijan kanssa. Työ sisältää käytännön asiakastyötä ja työntekijöiden perehdyttämistä hoitotyöhön.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto. Työ edellyttää hyviä tietototeknisiä valmiuksia ja eduksi katsotaan osaaminen seuraavista järjestelmistä: RAI, Effica, Titania, Lapscare sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, positiivista asennetta, joustavuutta ja kykyä nopeatempoiseen ja vaihtelevaan työhön. Sairaanhoitajalta edellytetään kykyä kouluttaa ja hyviä valmiuksia käsitellä tutkittua tietoa yhteistyössä kliinisen asiantuntija sairaanhoitajan kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, kehittämismyönteiset kollegat sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Tehtävä antaa mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi osaajaksi ja tarjoaa arvokasta kokemusta lähiesimiehen työtehtäviin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään 12.3.2019 ja 14.3.2019.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimiehet Sanna Linna, puh. 014 266 3743 ja Päivi Huttunen, puh. 014 2662446 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: Jyväskylä

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan