Vastaava sairaanhoitaja - Tuusniemen kunta

Vastaava sairaanhoitaja - Tuusniemen kunta

Teemme Tuusniemen kunnassa ihmislähtöistä työtä rakkaudella ja rohkeudella. Tarvitsemme Tuusniemen vanhus- ja vammaispalveluihin vastaavan sairaanhoitajan. Tehtävän sijoituspaikka on tehtävän alkaessa vuonna 2014 valmistuneessa vammaisten ja vanhusten ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikössä Koivukodissa. Koivukodissa on yhteensä 20 paikkaa kehitysvammaisille, muille erityisryhmille ja iäkkäille.

Odotamme Sinulta ihmislähtöistä, toimintaamme yhdessä kehittävää ja asukkaiden toimintakykyä tukevaa työotetta. Sinulla on taitoa kehittää erityisesti vammaisten asumista, arkea ja hoivaa. Tehtävä vaatii sitoutumista vanhusten ja vammaisten hyvän elinympäristön, merkityksellisen arjen ja hyvän hoidon kehittämiseen ja toteuttamiseen yhdessä asukkaiden, heidän läheistensä sekä tiimisi, vanhustyön johdon ja eri sidosryhmien kanssa.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu hoito- ja hoivatyön asiantuntijana toimiminen sekä asukkaiden sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja lääkehoidon toteutuksesta vastaaminen. Vastaava sairaanhoitaja vastaa yksikkönsä päivittäisen toiminnan organisoinnista ja henkilöstöhallinnollisina asioina mm. työvuorosuunnittelusta ja lyhytaikaisten sijaisten hankinnasta. Vastaava sairaanhoitaja osallistuu myös yksikkönsä käytännön hoito- ja hoivatyöhön.

Kelpoisuusehtona vastaavan sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusreksiteriin. Edellytämme kokemusta vanhus- ja vammaispalveluissa työskentelystä. Katsomme eduksi kokemuksen esimiestyöstä.

Valitun on 30 päivän kuluessa valituksi tulemisestaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.tuusniemi.fi

Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja, puh. 044 720 9049
Lea Mustonen, vanhustyön johtaja, puh. 044 720 9042

Tuusniemen kunta
Osoite: Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka palvelut pelaavat. Tuusniemi tekee perusterveydenhuollon palvelutuotannossa yhteistyötä Kuopion kaupungin kanssa. tänne on hyvät liikenneyhteydet sekä Joensuusta että Kuopiosta.

Tutustu työnantajaan