Vastaava kuraattori - Jyväskylän kaupunki

Vastaava kuraattori - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin oppilas- ja opiskeluhuolto on noin 50 hengen moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee kuraattoreita ja vastaavia kuraattoreita, psykologeja sekä psykiatrisia sairaanhoitajia. Monipuolinen asiakaskuntamme ja monialainen yhteistyöverkostomme tuo arkeen vaihtelua ja uusia tuulia. Kollegiaalista tukea on helposti saatavilla, lisäksi saat esimieheltä täyden tuen työllesi sekä oman osaamisesi kehittämiselle työn ohessa.

Haemme joukkoomme

VASTAAVAA KURAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastaavan kuraattorin tehtävä on sosiaalityön asiantuntemusta vaativaa opiskeluhuoltolain mukaista yhteisöllistä ja yksilöllistä työskentelyä kouluympäristössä. Tehtävä sisältää myös kehittämisvastuuta ja valmiutta konsultoida sosiaalityön kysymyksissä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:ssä tarkoitettu ammattihenkilön pätevyys (sosiaalityöntekijä) sekä tehtävään riittävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme työkokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä, kokemusta monialaisesta työotteesta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön verkostoissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palvelupäällikkö Seppo Huhtiniemi, puh. 014 266 1803
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Oppilas- ja opiskelijahuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan