Varhaiskasvatuksen opettaja, Olarin Päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Olarin Päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Hei! Oletko Sinä etsimämme Varhaiskasvatuksen opettaja, joka arvostaa hyvää työilmapiiriä ja me-henkeä?

Meillä olisi tarjota Sinulle varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Olarin päiväkodin 3-5- vuotiaiden lasten lapsiryhmässä.

Olarin päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä keskellä Olaria.

Tarjoamme varhaiskasvatusta lämpimässä, kannustavassa ja turvallisessa kasvuympäristössä. Päiväkodissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Teemme luottamuksellista yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi.

Olarin päiväkodissa on viisi lapsiryhmää 1-6 -vuotiaille lapsille ja esiopetusta.

Vaikuttavan työn ja osaavan henkilöstön lisäksi työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuripassin, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen jne.

Kelpoisuusvaatimus:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Maria Jämiä 046 877 1116 maria.jamia@espoo.fi Varhaiskasvatuksen opettaja Anni Hirmasto 046 8771871 anna.hirmasto@espoo.fi

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.