Varhaiskasvatuksen opettaja esiopetukseen - Uuraisten kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja esiopetukseen - Uuraisten kunta

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Pedagogiikan aika on vahva ja tämä on myös meille tärkeää. Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja taitoa toimia kasvatusyhteistyössä varhaiskasvattajien sekä perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Tule siis töihin Uuraisten kunnan varhaiskasvatukseen! Etsimme kokoaikaista (38h 45min./vko) varhaiskasvatuksen opettajaa Uuraisten koulukeskuksella järjestettävään esiopetukseen opintovapaan sijaisuuden ajaksi 5.8.19-29.5.20. Tehtävässä pääset käyttämään kehittävää työotettasi yhdessä muun esiopetuksen henkilöstön kanssa ja yhteistyössä koulun kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 240/2018 26§:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Valitulla henkilöllä tulee olla varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden lisäksi esiopetuksen pätevyys.

Haussa huomioidaan myös keväällä 2019 valmistuvat hakijat.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Työsuhteessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:in mukaan.

Lisätietoja

http://www.uurainen.fi
https://www.facebook.com/pages/category/Government-Organization/Uuraisten-kunnan-varhaiskasvatuspalvelut-456299004806482/

Varhaiskasvatusjohtaja Sanna Satosaari, p. 0400 796 553 tai etunimi.sukunimi@uurainen.fi, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Päivähoito
Osoite: Kuukantie 18, 41230 Uurainen

Uurainen on kasvava, n. 3700 asukkaan kunta keskellä Suomea vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.
Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tutustu työnantajaan