Varhaiskasvatuksen opettaja - Hattulan kunta

Hattulan varhaiskasvatus hakee kolmea - neljää varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen.

Hakijalta edellytetään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Varhaiskasvatuksen opettajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, oppimista, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja huoltajien kanssa. Vastaat laadukkaasta varhaiskasvatuksen tavoitteiden suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa.

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista, lapsilähtöistä ja kehittävää työotetta yhteistyössä muun henkilöstön ja vanhempien kanssa.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa yhteistyöosaamista perheiden kanssa sekä pienryhmätoiminnan ja pedagogiikan tuntemusta.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Lisätiedot ja hakemukset Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Terhi Hämäläinen, varhaiskasvatuksen palveluesimies 050 509 1297
Sanna Lampainen, varhaiskasvatuksen palveluesimies 050 346 3097

Hattulan kunta
Osoite: Merventie 10, 13720 Parola

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.