Varhaiskasvatuksen opettaja - Lahden kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Lahden kaupunki

Onko sinulla positiivinen työote ja halu olla osana innostavaa ja kehittävää työyhteisöä? Jos on, tule meidän muiden samankaltaisten joukkoon Mettikselle töihin!

Haemme VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN sijaista Metsäkankaan päiväkotiin ajalle 28.10.2019 - 31.07.2020. Tehtävä sijoittuu 3-5 -vuotiaiden ryhmään. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, myönteistä asennetta ja innostusta työtä kohtaan ja halua kehittyä varhaiskasvatuksen opettajana. Turvallinen ja viihtyisä oppimisympäristömme mahdollistaa monipuolisen varhaiskasvatustoiminnan. Toiminnassamme painottuvat liikunta, leikki ja kestävä kehitys.

Päiväkotimme on avoinna klo 6 - 18 välillä.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen pätevyys. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 09.10.2019 klo 15.

Varhaiskasvatus kuuluu sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/palvelut/varhaiskasvatus/paivakodit/metsäkankaan-päiväkoti
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Päiväkodin johtaja Tuija Savela puh. 050 398 5474

Lahden kaupunki, Metsäkankaan päiväkoti
Osoite: Suitsikatu 10, 15830 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan