Varhaiskasvatuksen opettaja - Pyhärannan kunta

Pyhärannan kunnan kasvatus- ja opetuspalvelut (osaamispalvelut) hakee toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa.

Ensisijainen työpiste on Ihodessa sijaitseva päiväkoti Satakieli. Työ sisältää toimimista lapsiryhmässä ja virkaan liitetään päiväkodin johtajan tehtävät. Varhaiskasvatuksen opettajan toimenkuvan lisäksi tehtäviin kuuluu mm. toiminnan pedagogista johtamista ja arviointia sekä talous- ja henkilöstöjohtamista.

Kelpoisuusehdot: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu henkilö on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen lasten kanssa työskentelystä. Täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pyharanta.fi

Osaamispalvelupäällikkö Nestori Mäkelä, p. 044 738 34 31. Tavoitettavissa ma 5.8.2019 alkaen.

Pyhärannan kunta, Osaamispalvelut: kasvatus ja opetus, Varhaiskasvatus
Osoite: Ihoden kylätie 27, 27320 Ihode

Pyhärannan kunta on reilun 2000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa, Vakka-Suomen aktiivisessa seutukunnassa. Tarjoamme mm. opetus- ja kasvatuspalveluita kolmessa päiväkodin yksikössä sekä alakoulussa Ihodessa, Reilassa ja Rohdaisissa. Tule tiimiimme tavoittelemaan parasta asukaskokemusta!

Tutustu työnantajaan