Varhaiskasvatuksen opettaja - Paraisten kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa.1.8.2019 alkaen toistaiseksi, kaksikielistä, päiväkoti Karuselleniin Nauvoon.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (L540/2018) mukaan. Palkkaus ja työaika KVTES:n mukaiset, koeaika neljä kuukautta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Heidi Lindqvist, puh. 040 488 5996.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen opetus@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatusyksikkö
Osoite: Ytternäsintie 2, Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta.
Paraisten kaupungissa on noin 1000 työntekijää eri aloilla. Haluamme luoda työpaikkoja, joissa henkilöstö tuntee työssään merkityksellisyyttä, iloa ja yhteisöllisyyttä ja haluaa kehittää toimintaa ja itseään.
Yhdessä haluamme luoda houkuttelevia ja hyvinvoivia työpaikkoja joissa henkilökuntaa kohdellaan tasapuolisesti. Uskallamme olla luovia ja kokeilla uusia asioita oppivassa organisaatiossa.
Paraisilla on kolmetoista päiväkotia, perhepäivähoitoa sekä avointa varhaiskasvatusta.
Saaristokaupunki tarjoaa inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat saaristokulttuuri, kaksikielisyys ja ulkoilmapedagogiikka. Kannustamme huomaavaisuuteen, luovuuteen ja moniammatillisuuteen.

Tutustu työnantajaan