Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme Pajuniityn päiväkotiin, jaksotyöhön vuorohoitoryhmään, hyvät tiimitaidot omaavaa ja työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Työntekijän tulee ymmärtää työnsä merkitys lapsen oppimisen, kasvun ja kehityksen tukijana. Työntekijän tulee pystyä tekemään pidennettyä työaikaa.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Päiväkodin johtaja Päivi Saario, puh. 044 467 5581, tai paivi.saario(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Pajuniityn päiväkoti
Osoite: Huhdanpaju 12, 03100 Nummela

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan