Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävät Matinkylä-Olari alueella. Tehtävän kotipisteenä toimii Kuutamon päiväkoti. Kiertävä lastenhoitaja sijaistaa ryhmissä henkilöstön yllättäviä ja suunniteltuja poissaoloja. Kuutamon päiväkoti tarjoaa vuorohoitoa ma-su 5.30-22.00. Varahenkilön odotetaan tekevän myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.Tehtävästä maksetaan kiertävän varahenkilön korvausta, joka on 40,80€ kuukaudessa. Aloitus sopimuksen mukaan. Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Helena Viitala 046 877 1552 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus
Osoite: Täysikuu 5, Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan