Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Kylätalo Palttinan päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Kylätalo Palttinan päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Kylätalo Palttinan päiväkodissa. Päiväkodin yhteydessä toimii myös Palttinan asukaspuisto sekä kerho.Tervetuloa yhteisölliseen Kauklahteen, jossa viihtyisä lähiympäristö sekä päiväkodin oppimisympäristö mahdollistavat monipuolisen varhaiskasvatustoiminnan. Talossamme on käytössä liikuntasali ja erilaisia jakotiloja kuten ateljé ja luontohuone.Päiväkodissamme toimii kuusi ryhmää, ilmapiirimme on kehitysmyönteinen ja yhteisöllinen. Arvostamme kaikkien työntekijöiden osaamista sekä asiantuntemusta ja meille on tärkeää kaikkien vaikuttamisen mahdollisuus. Haluamme vaalia myönteistä oppivaa yhteisöä, jossa kaikilla on hyvä olla. Lapsemme ovat iältään 0-6 vuotiaita. Päiväkodissa työskentelemme lapsen kiinnostuksen kohteista ja tarpeista käsin, jonka lisäksi teemme läheistä yhteistyötä lasten perheiden kanssa. Päiväkotimme pedagogisia painopistealueita ovat kestävä kehitys sekä monipuolinen taidekasvatus. Luonto ja kestävä kehitys näkyvät vahvasti talossamme arjen valintojen ja toiminnan sisällön kautta.Kylätalo Palttinan päiväkoti sijaitsee hyvien juna- ja bussiyhteyksien varrella Espoon Kauklahdessa. Tehtävä alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavaa ja vastuullista työotetta sekä ennakkoluulotonta asennetta. Yhteisöllisyyteen sitoutuminen ja sensitiivinen vuorovaikutus luovat sekä hyvän työilmapiirin että turvallisen kasvuympäristön lapselle.
Arvostamme lämminhenkistä ja positiivista työotetta sekä kykyä työskennellä moniammattillisessa tiimissä.

Varhaiskasvatusyksikön joht. Kirsi-Marja Heikkinen 040 507 6862 kirsi-marja.heikkinen@espoo.fi

Kylätalo Palttinan päiväkoti
Osoite: Tegelhagen 4, 02780 Espoo

Tutustu työnantajaan