Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Kilon päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Hei! Oletko Sinä etsimämme varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, joka arvostaa hyvää työilmapiiriä ja me-henkeä?Meillä olisi tarjota Sinulle varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus Kilon päiväkodissa 3-5 -vuotiaiden erityisryhmässä 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.Kilon päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet, koska se sijaitsee lähellä Turunväylä ja bussireittejä.Tarjoamme varhaiskasvatusta lämpimässä, kannustavassa ja turvallisessa kasvuympäristössä. Päiväkodissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Teemme luottamuksellista yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi.Vaikuttavan työn ja osaavan henkilöstön lisäksi työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuripassin, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen jne.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.
Arvostamme kokemusta varhaiserityiskasvatuksesta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Lumikaarto 040 506 9886 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Kilon päiväkoti
Osoite: Aspelinintie 3 D, 02630 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan