Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Seilimäen päiväkoti, sijaisuus - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Seilimäen päiväkoti, sijaisuus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Seilimäen päiväkodissa on viisi ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Nyt haemme sijaisuuteen varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Tehtävät ovat kevätlukukaudella 2019 alle 3-vuotiaiden lasten ryhmässä. Tiimityön merkitys korostuu yksikössämme ja kasvatuksellisena tavoitteenamme on hyvinvoiva lapsi. Työtämme ohjaavia arvoja ovat turvallisuus ja yksilöllisyyden huomioiminen ja yhteistyö vanhempien kanssa.Seilimäen päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja lasten, heidän perheidensä sekä koko työyhteisön kanssa.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Barck 050 522 1802 etunimi.sukunimi@espoo.fi Varajohtaja Saila Martikainen 043 826 7309

Seilimäen päiväkoti
Osoite: Seilimäki 24, Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan