Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Äänekosken kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin perhepalvelut hakee kahta (2) varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin. Sijoituspaikka työsuhteen alussa on Katvela-Kellosepän päiväkoti (pidennetty aukiolo) ja Koulunmäen esiopetus.

Etsimme varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joilla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää omaa työtään ja työyhteisöä. Lisäksi edellytämme joustavuutta työajoissa ja työtehtävissä.

Kelpoisuusehdot toimiin määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaan.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä esittänyt lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen.
Toimissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Katvela-Kellosepän päiväkodinjohtaja Mia Irtamo, puh. 020 632 2265, mia.irtamo@aanekoski.fi
Koulunmäen esiopetuksen päiväkodinjohtaja Tuula Sarja, puh. 020 632 2236, tuula.sarja@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten ja perheiden palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten ja perheiden palvelut
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi/

Tutustu työnantajaan