test

Varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Kuopioon!

Tarjolla vakituinen tehtävä 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä!

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänkuva painottuu lapsen tuen suunnitteluun, arviointiin ja toteuttamiseen yhdessä tiimien kanssa.
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on tukea ja edistää lasten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä. Työskentely edellyttää vankkaa kasvatuksen, varhaisen kehityksen ja oppimisen sekä erityispedagogiikan asiantuntemusta sekä menetelmällisä taitoja.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Veo) toimii varhaiskasvatuksessa kolmitasoisen tuen asiantuntijana. Veo vastaa varhaiskasvatuslain edellyttämästä lapsen tuen tarpeen, tukitoimien ja niiden toteuttamisen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimin ja varhaiskasvatusyksikön johtajan kanssa. Veo tuo oman asiantuntemuksensa resurssitarpeen tunnistamiseen, suunnitteluun ja arviointiin. Veo osallistuu myös monitoimijaiseen yhteistyöhön.

Hakemamme veo tulee työskentelemään useammassa päiväkodissa ns. alueveona.

Hae rohkeasti meille, kysele lisätietoja. Huomioimme myös valmistumassa olevat veot. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 31.5.2024 klo 12:00.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin on
1. kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, tai
2. kasvatustieteen maisterin tutkinto pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisätietoja

Tehtävä täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää valitun on esitettävä 30 päivän kulueessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Työaika: 38,25 t/vko
Palkka: 3121,87 €/kk

Lisätietoja antaa: kveo Pauliina Kokkonen p. 044-718 1188, pauliina.kokkonen@kuopio.fi

jätä hakemus

Töihin Kuopion kaupungille - Jätä jälki elämään!

Miksi töihin Kuopioon

Olemme Suomen lähes 124 000 asukkaan kaupunki, jonka tavoite on olla hyvän elämän pääkaupunki jokaiselle kuopiolaiselle ja esimerkki muulle maailmalle. Rakennamme sitä yhdessä 3 500 työntekijän voimin. Olemme saaneet aikaan merkityksellisiä hetkiä kuopiolaisille jo lähes 250 vuoden ajan.

Haluatko jättää jälkesi Kuopion kaupungin varhaiskasvatukseen!

Kuopion kaupungin varhaiskasvatus tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn lasten parissa. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään osana isoa organisaatiota. Meillä tehdään työtä suurella sydämellä. Kuopion päiväkodit ovat tunnettuja hyvästä työilmapiiristä.