Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Saarijärven kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Saarijärven kaupunki

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi 1.9.2019 alkaen.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat lapsiryhmäsi pedagogisesta toiminnasta sekä tukea tarvitsevien lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin tuesta. Tämän lisäksi toimit päiväkodin varhaiserityiskasvatuksen asiantuntijana ja osallistut koko työyhteisön osaamisen kehittämiseen. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan ensisijainen sijoituspaikka on Pylkönmäen päiväkodin esiopetusryhmä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä taitoa toimia kasvatusyhteistyössä monialaisen tiimin ja perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Haastattelut pidetään Sivulan päiväkodilla 4.-5.7.2019. Haastattelussa tarkastetaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

Saarijärven kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.saarijarvi.fi

Tanja Tiainen, varhaiskasvatusjohtaja, p. 050 3135 439

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Varhaiskasvatus
Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

Saarijärvi on rohkea, vetovoimainen, lapsiystävällinen ja yrittäjien suosima luonnonkaunis maaseutukaupunki. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Saarijärveä!

Tutustu työnantajaan