Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Petäjäveden kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Petäjäveden kunta

Petäjäveden kunnan varhaiskasvatukseen haetaan varhaiskasvatuksen erityisopettajaa 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa tuntemusta kasvun ja oppimisen tuesta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä verkostoissa.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa kasvun ja oppimisen tukea eri lapsiryhmissä sekä tarvittaessa eri yksiköissä yhdessä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa. Kunnassamme toimii kolme eri varhaiskasvatuksen yksikköä ja työparina toimii toinen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Odotamme hakijalta aktiivista työn kehittämistä, osaamisen jakamista ja positiivista työ-otetta. Meillä saa mahdollisuuden työskennellä terveissä toimitiloissa osana mukavia työyhteisöjä, mah-dollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja kehittää varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria sekä vahvistaa omaa osaamista kouluttautumalla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain 540/2018 mukaisesti ja palkkaus KVTES:n mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Sanna Ruuth, puh. 050 436 4895, sanna.ruuth@petajavesi.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus tulee toimittaa 31.3.2019 men-nessä.

Hakemuksen tulee sisältää selvityksen koulutuksesta ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistamme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.

Sanna Ruuth, puh. 050 436 4895, sanna.ruuth@petajavesi.fi.

Petäjäveden kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Petäjävesi

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailman-perintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan