Välinehuoltaja - Tampereen kaupunki

Suun terveydenhuolto toimii osana Tampereen kaupungin avopalveluja. Suun terveydenhuollon toiminta sisältää perusterveydenhuollon ennaltaehkäisevät palvelut ja hammaslääkäripalvelut mukaan lukien suun erikoishoidon ja päivystyksen.

Haemme välinehuoltajaa sijaisuuteen. Sijaisuuden aloitus on sopimuksen mukaan ja päättyminen 4.6.2020.
Haemme välinehuoltajaa, tehtäviin kuuluvat asiakkaan tutkimuksessa ja hoidossa
käytettävien instrumenttien puhdistus, huolto ja aseptisesta toimintavalmiudesta huolehtiminen.
Välinehuoltaja huolehtii välinehuollon koneiden ja laitteiden päivittäisestä huollosta ja
toimintavalmiudesta. Työssä toimitaan yhteistyössä vastaanoton hammashoitotiimin ja terveydenhuollon muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltajan ammattitutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen puh. 0504098918
Hakuaika päättyy 13.12.2019

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Suun hoitotyön päällikkö Anne-Mari Aaltonen puh. 0504098918

Tampereen kaupunki, Suun terveydenhuolto
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!