vahtimestari - Arkea Oy

vahtimestari - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme vahtimestari, jolla arki rokkaa ja rollaa?
Varmistamme, että arki sujuu ilman turhia mutkia. Luomme turvallisuutta ja suojaamme omaisuutta. Vastaamme järjestyksenvalvonnasta, vartiointi-, vahtimestari- ja aulapalveluista.
Toimimme asiakkaan silminä ja korvina. Olemme aina läsnä ja tavoitettavissa. Teemme kaiken, ja vähän enemmänkin. Sillä se mikä ei kuulu muille, kuuluu meille. Hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.
Haemme vahtimestareita toimitilapalveluidemme asiakaskohteisiin. Asiakaskohteemme sijaitsevat Turun alueella. Työ sisältää vaihtelevia vahtimestarin tehtäviä, joita ovat mm. asiakaspalvelu, kokous- ja auditoriotilojen järjestelyt sekä pienimuotoiset huolto- ja avustustehtävät. Työ on määräaikainen.
Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, AV-tekniikan tuntemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Järjestyksenvalvoja- ja vartijakortti sekä englannin ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.
Tuntuuko tehtävä omalta?
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Matias Saari, matias.saari@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan