Uinninvalvoja/uimaopettaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin liikuntapalvelut hakee uinninvalvojaa/uimaopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.3.-3.5.2020. Tehtävänäsi on toimia uinninvalvojana , uimaopettajana ja vesiliikunnanohjaajana yhtenä tiiminjäsenenä Kemin uimahallissa. Olet etsimämme henkilö, jos olet aktiivinen, oma-aloitteinen asiaspalvelusta pitävä ja hyvä tiimityöskentelijä.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH ry) hyväksytysti suoritettu uinninvalvojakurssi tai vanhemmat kurssit (uimaopettajan peruskurssi tai C-uimaopettajakurssi) sekä riittävät ensiaputaidot EA1. Eduksi luetaan liikunnanohjaajan-, vesiliikunnanohjaajan-, uimaopettajan- sekä vauva- ja perheuinninohjaajan koulutukset ja työkokemus.
Tehtävään valittavan on ennen työn vastaanottamista suoritettava Kemin uimahallissa uinninvalvojan pelastusuintitesti sekä esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen Lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Työ on vuorotyötä arkisin klo 6.45-22.00 ja viikonloppuisin klo 8.30-17.15 välisinä aikoina.
Työaika on 38 t 45 min/viikko.
Hakuaika päättyy 21.2.2020 klo 15.00. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.
Työtä haetaan kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.kemi.fi

Tutustu työnantajaan

Hallimestari Janne Jylkkä p. 0400 929 048

Kemin kaupunki, Sivistystoimi, Liikuntapalvelut
Osoite: Meripuistokatu 28, 94100 Kemi

Onnellinen ja kiireetön arki, ilman ruuhkaa. Sujuva ja laadukas elämä, keskellä kaupunkia, mutta luonnon sylissä. Täällä on oikea paikka sinulle ja kodillesi. Kemissä löydät monista laadukkaista vaihtoehdoista itsellesi ja perheellesi oikean kodin. Täällä olet sopivan lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta tarpeeksi kaukana löytääksesi rauhan ja kiireettömyyden. Tiiviin kaupunkirakenteen ansiosta välimatkat kaupungin sisällä ovat lyhyet ja monipuoliset palvelut ovat käytössäsi ruuhkattomasti. Millainen asukas sinä olet? Kultturelli asukas löytää Kemistä konsertteja, museoita, teatteria ja tapahtumia, luontoon kaipaava puolestaan lukuisia virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksia. Kemi on tunnettu laadukkaista ja kattavista palveluistaan, joista erityisesti tunnettuja ovat monipuoliset kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut. Kemi on helposti lähestyttävä, aina vähän parempi paikka.