Työvalmentaja Nuorten taidetyöpajalle - Jyväskylän kaupunki

Työvalmentaja Nuorten taidetyöpajalle - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden Nuorten taidetyöpaja tarjoaa valmennusta, ohjausta ja opetusta 15-29-vuotiaille erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille. Valmennusjaksojen tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä, luovia menetelmiä korostaen ja vahvistaa nuorta elämässä eteenpäin, esimerkiksi opintoihin tai työelämään.

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.- 30.11.2019

TYÖVALMENTAJAA

Työvalmentajana työsi painottuu Reili-pajan yksilövalmennukseen. Tehtävänäsi on toteuttaa valmennusryhmän toimintaa yhteistyössä pajaohjaajan kanssa, keskittyen nuoren yksilölliseen ohjaukseen ja jatkopolun työstämiseen. Työssäsi keskeistä on nuoren kohtaaminen ja sosiaalinen vahvistaminen, jatkopolkujen työstäminen ja työpajapedagogiikan mukainen työote. Yhteistyö eri verkostojen kanssa on keskeinen osa työtäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot sekä verkosto-osaamista. Arvostamme lisäksi joustavaa, kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn, jossa yhteistyö työparin, tiimin ja työyhteisön kanssa tuo tukea työhösi. Työvalmentajana olet osa Nuorten taidetyöpajan aktiivista ja innovoivaa työyhteisöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Haastattelut järjestetään 26.-27.6.2019.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/nuoriso/toiminta/nuorten-taidetyopaja

palveluesimies Teija Hankilanoja-Lesonen, puh. 014 266 8802 tai 050 386 2255 ja vastaava työvalmentaja Aila Kauppinen, puh. 014 266 61385 tai 050 366 6568 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan