Työhyvinvointipäällikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Työhyvinvointipäällikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako Sinua työhyvinvoinnin kehittäminen suuressa terveydenhuollon organisaatiossa? Haemme Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin työhyvinvoinnin osaajaa työhyvinvointipäällikön vakituiseen tehtävään.

Työhyvinvointitoimintamme kehittäminen on ollut aktiivista ja olemme saavuttaneet hyviä tuloksia. Sairaanhoitopiirissä esimiehet vastaavat työyhteisöjensä työhyvinvoinnin johtamisesta. Työhyvinvointipäällikkö ja muu työhyvinvointitiimi toimii aktiivisessa yhteistyössä työntekijöiden, esimiesten ja henkilöstön edustajien kanssa tukien arjen sujumista ja ongelmatilanteiden ratkaisemista.

Työhyvinvointipäällikön työpäivät ovat vaihtelevia ja tyypillistä työpäivää on vaikea kuvata. Työpäivään voi sisältyä toimintatapojen kehittämistä moniammatillisessa työryhmässä, toiminnan koordinointia tiimissä, yhteistyöpalaveria työterveyden kanssa sekä esimiesten koulutusta - ja toisaalta hyvinkin paljon akuuttia käytännön ongelmanratkaisua vaikkapa esimiesten kanssa.

Työhyvinvointipäällikön keskeisimpiä tehtäviä ovat:
- työhyvinvoinnin prosessien kehittäminen, toimintatapojen linjaaminen ja näihin liittyvien toimintaohjeiden ja järjestelmien kehittäminen
- esimiesten tukeminen työhyvinvoinnin johtamisessa
- työhyvinvoinnin mittareiden kehittäminen ja seuranta esimerkiksi työhyvinvointikyselyt
- työterveyspalveluiden ja työterveysyhteistyön kehittäminen osana työhyvinvointia
- työhyvinvointiin liittyvien ohjauksellisten menetelmien toiminnan suunnittelu ja koordinointi (mm. sovittelut, työnohjaus ja traumaattisten tilanteiden purku)
- kouluttaminen työhyvinvointiasioissa

Työhyvinvointipäällikkö vetää henkilöstöpalvelujen työhyvinvointitiimiä, johon kuuluvat työsuojelupäällikkö, kaksi työkykykoordinaattoria sekä terveydenedistämisen koordinaattori. Yhteistyökumppaneita löytyy niin sairaanhoitopiirin sisältä kuin sen ulkopuoleltakin.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta henkilöstöhallinnosta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta työhyvinvoinnin kehittämisen tehtävistä, mielellään suuresta organisaatiosta. Etsimme tehtävään henkilöä, joka tekee työtä itsenäisellä, kehittävällä ja asioita eteenpäin vievällä asenteella. Lisäksi työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ohjauksellista osaamista sekä kykyä tarttua ratkaisukeskeisesti haastaviin tilanteisiin. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tarjoamme laaja-alaisen tehtävän mielenkiintoisella toimialalla, jossa työn merkityksellisyyttä ei tarvitse epäillä. Työntekijöitä meillä on yli 8000 ja nämä ammattilaisemme toimivat erilaisissa terveydenhuollon ammattitehtävissä tai sairaalan toimintaa tukevissa palveluissa. Sen lisäksi, että pääset kehittämään suuren sairaalan työhyvinvoinnin toimintoja, tarjoamme sinulle itsellesi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet. Meiltä henkilöstöpalveluista saat joukon mukavia, iloisia ja työstään innostuneita työkavereita, jotka tukevat sinua työssäsi. Kuulut myös henkilöstöpalvelujen kehittämisen ryhmään, jossa pääset vaikuttamaan laajemminkin HR:n prosesseihin ja toimintatapoihin.

Sinustako siis uusi työhyvinvointipäällikkömme? Jos tunnet tehtävän kutsuvan sinua, täytä hakemus ja katsotaan olisitko Sinä sopiva vahvistus joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Katariina Similä, p. 040 502 1986, tavoitettavissa soittoaikoina: ti 23.4 klo 15-15.30 ja ma 29.4 klo 15.15-15.45.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan