Tutkija, Museo- ja tiedekeskus Luuppi - Oulun kaupunki

Tutkija, Museo- ja tiedekeskus Luuppi - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin museo- ja tiedekeskus Luupissa on haettavana TUTKIJAN määräaikainen tehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 12 kuukautta.

Tutkijan tehtävänä on Musketti-kokoelmatietojärjestelmän aineistovirheiden korjaaminen ja täydennysluettelointi sekä seuraavan tietovarannon siirron valmistelu uuteen kokoelmahallintaohjelmaan

Kelpoisuusehtona tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto, jonka aineyhdistelmään sisältyy arvosana kahdessa museoaineessa (museologia, arkeologia, historia, kansatiede, kulttuurihistoria, taidehistoria) sekä riittävä museoalan työkokemus. Lisäksi edellytetään museon käytössä olevien sähköisten kokoelmahallintajärjestelmien sujuvaa käyttämistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5070/2019. Hakemukset on toimitettava 27.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/luuppi/

Lisätietoja tehtävästä antaa kulttuuriperintötyön johtaja Pasi Kovalainen, p. 044 703 7151 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Museo ja tiedekeskus Luuppi
Osoite: Ainolanpolku 1, 90130 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan