Tuottaja-tiedottaja - Porin kaupunki

Tuottaja-tiedottaja - Porin kaupunki

Pori Sinfoniettan tuottaja-tiedottajan tehtävänä on Porin kaupunginorkesterin konserttien ja toiminnan markkinointi ja tiedotus.
Keskeiset tehtäväkokonaisuudet:
- orkesterin tiedotus- ja markkinointimateriaalin sisällöntuotanto ja graafinen toteutus
- orkesterin konserttien ja toiminnan tiedotuksen ja markkinoinnin kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen
- orkesterin somekanavien ja internetsivujen sisältöjen tuottaminen ja ylläpito sekä kalenterien ja portaalien päivitys ja ylläpito
- osallistuminen sivistystoimialan viestintätiimin tehtäviin
- yleisötyö ja asiakaspalvelu

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemus. Lisäksi edellytetään kielitaitoa sekä klassisen musiikin ja orkesterielämän tuntemusta.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/ HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Tutustu työnantajaan

Intendentti Leena Harmaala
leena.harmaala@pori.fi
www.pori.fi/sinfonietta

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Kulttuuriyksikkö, Taide- ja kulttuuripalvelut, Pori Sinfonietta
Osoite: 28100 Pori

Moninainen kulttuurikaupunki Pori toimii ja palvelee väkevästi ympäri vuoden. Satakunnan Museo, Porin taidemuseo, Pori Sinfonietta ja Porin lastenkulttuurikeskus ovat maakunnallisia toimijoita ja suunnannäyttäjiä. Porissa kulttuuri on elämän mittayksikkö! Porin kaupunki on savuton työpaikka.