Tuntiopettaja, erityisopetus liiketoiminta - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettaja, erityisopetus liiketoiminta - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettajan tehtävänä on toimia erityisopettajan roolissa erityistä tukea vaativien liiketoiminnan opiskelijoiden ammatillisten tutkinnon osien opetuksessa ja ohjauksessa laajennetun ohjauksen toimintamallin mukaisesti. Tuntiopettajalta edellytetään erityisopettajan sekä liiketoiminnan aineiden opettajan kelpoisuutta.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (OVTES)

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Hakuaikaa jatkettu 15.4. - 25.4.2019 klo 15.00. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan tehtävää täytettäessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Pirkko-Liisa Isoaho p. 050 4624719, pirkko-liisa.isoaho (at)osao.fi. Hakemus jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella: Antti Rovamo, Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Kaukovainion yksikkö, palvelut
Osoite: Kotkantie 2 C, Oulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.
OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kaukovainion palvelut yksikössä on opiskelijoita 1600 ja henkilökuntaa 140. Yksikössä on valittavissa liiketoiminnan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto sekä elintarvike- ja matkailualan perustutkinnot. Lisäksi yksikössä suoritetaan ammattitutkintoja ja järjestetään muuta koulutusta.

Tutustu työnantajaan