Trumpetin äänenjohtaja (Principal Trumpet) - Lahden kaupunki

Trumpetin äänenjohtaja (Principal Trumpet) - Lahden kaupunki

Apply in English:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/principal-trumpet-230664/?r=1

Sinfonia Lahti etsii trumpetin äänenjohtajaa 7.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme joukkoomme ryhmätyötaitoista ja vahvaa osaajaa.

Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen 3099-3347 €/kk.

Koesoittotehtävät ovat:
- Joseph Haydn: Trumpettikonsertto, Hob.VIIe:1, Es-duuri : I-osa (Allegro) kadensseineen Bb-trumpetilla 1)
- Henri Tomasi: Trumpettikonsertto; I-osa kadenssiin saakka
- Hakuajan päätyttyä lähetettävät orkesteritehtävät. Ne lähetetään koesoittoon valituille sähköpostilla torstain 17.10.2019 aikana

Koesoitto 2.11.2019.
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti) lauantaina 2.11.2019 klo 11 alkaen.
- Huomaathan: Koesoitossa on myös Bb-trumpetin soittovelvollisuus (Haydn) 1) .

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään torstaina 10.10.2019.

Hakemukseen tulee liittää CV ja kertoa vapaavalintaisen teoksen tiedot sekä mainita, käyttääkö orkesterin palkkaamaan säestäjää. Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Mikäli nykyinen orkesterin jäsen valitaan avoinna olevaan tehtävään, voidaan näin vapautuva tehtävä täyttää tämän koesoiton perusteella. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja valitulle asetetaan tehtävään koeaika (6 kk).

1) Koesoittoilmoitus päivitetty 16.8.2019 (alkuperäinen versio 14.8.2019). Päivitetty b-trumpetti Bb-trumpetiksi.

Lisätietoja

http://www.sinfonialahti.fi/
https://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Apulaisintendentti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kaupunginorkesteri
Osoite: Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

Sinfonia Lahti - Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen monipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylikapellimestarimme on Dima Slobodeniouk.
120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan