Toimitusjohtaja

Tulevaisuuden sähkössä kiinni jo 105 vuotta

Korpelan Voima kuntayhtymä hakee TOIMITUSJOHTAJAA virkasuhteeseen

Toimitusjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti Korpelan Voima-konsernin toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Tukenasi toimii laaja toimialaosaajien joukko, joka koostuu kuntahallinnon- ja talouden osaajista, sähkönjakeluverkon rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaisista, sekä energianmyynnin asiantuntijoista.

Johtoryhmätyöskentely on konsernissa vakiintunut toimintatapa. Roolissasi toimitusjohtajana korostuu suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja henkilöstölähtöinen johtaminen. Toimit yhteistyössä kuntaomistajien ja muiden sidosryhmien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti energia-alan kehitystä, uusia mahdollisuuksia ja toimintatapoja.

Tunnistat kuntayhtymän juurevan historian ja arvot sekä keskeisen merkityksen alueen elinvoimaisuuden tukemisessa. Haluat olla turvaamassa edullisten ja laadukkaiden energia-alan palveluiden tarjoamisen edellytyksiä myös tulevaisuudessa.

Odotamme sinulta

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä näyttöä tuloksellisesta liiketoiminta- ja henkilöstöjohtamisesta.

Arvostamme

Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olet kehityshenkinen, kykenet strategiseen ja kokonaisuudet hallitsevaan ajatteluun. Aikaisempi energia-alan tuntemus katsotaan eduksesi.

hae työpaikkaa

Korpelan Voima kuntayhtymän hallitukselle osoitettu hakemus ja ansioluettelo toimitetaan 13.11.2024 klo 16:00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Palkitsemme toimitusjohtajan roolin mukaisesti ja tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut tukemaan hyvinvointiasi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Hakijoiden vertailussa voidaan tarvittaessa käyttää ulkopuolista soveltuvuusarviointia.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Piia Rautiola 050 591 1260 sekä varatoimitusjohtaja Perttu Huovinen 044 774 7236.

hae työpaikkaa