Toimitusjohtaja - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Sami-Palvelut Oy on yhtiö, joka järjestää koulutus- ja yrityskehittämispalveluita osana Itä-Savon koulutuskuntayhtymää. Koulutuspalvelumme tuottavat työelämän pätevöitymis-, lisä- ja täydennyskoulutusta monipuolisesti vakiotuotteina, lyhytkestoisena yrityskohtaisena vakiokoulutuksena tai erikseen räätälöitynä asiantuntija-koulutuksena. Tarjoamme myös neuvonta- ja kehittämispalveluita, kun muutokset yrityksen toimintaympäristössä ja/tai asiakaskunnassa vaativat yrityksiltä sopeutumista ja liiketoiminnan kehittämistä. Tuotantopalvelumme tarjoaa asiakkaamme käyttöön koulutuksen monipuoliset oppimisympäristömme ja palvelumme, joita osaavan henkilöstömme mukana ovat toteuttamassa myös tulevaisuuden työntekijät - opiskelijamme. Voimme toteuttaa yhdessä monipuolisesti osaamisen, laadun, tuotekehityksen, markkinoinnin ja johtamisen kehityshankkeita, jotka tuottavat yrityksen toiminnalle uutta lisäarvoa ja asiantuntijaverkostoja yhteistyökumppaneiksi. Hankkeet voivat toteutua paikallisesti, seudullisesti, valtakunnallisesti tai mahdollisesti vaikka kansainvälisenä yhteistyönä.
Lisätietoja: www.samipalvelut.fi

Oletko innovatiivinen ja mahdollisuuksia näkevä liike-elämän kehittäjä?

Haemme TOIMITUSJOHTAJAA kasvuhakuiseen yhtiöömme


Tehtävänäsi on:
Myydä, markkinoida ja toteuttaa tuloksellisia ja asiakaslähtöisiä koulutus- ja osaamispalveluita
Luoda ja vahvistaa yhteistyöverkostoja elinkeinoelämän ja oman palvelutuotannon välillä
Rakentaa sisäinen tuloksellinen yhteistyötoimintamalli osana Itä-Savon koulutuskuntayhtymää

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. liiketaloudesta), vahvaa kokemusta yritysyhteistyöstä, kehittämistyöstä sekä liike-elämästä. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on tietoa ja taitoa osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista, tunnet yritysten rekrytointiväylät sekä rekrytointimuodot. Valittavalla henkilöllä tulee olla lisäksi asiakaskeskeinen palveluasenne sekä tuloksellista ja tavoitteellista toimintatapa sekä kyky toimia asiantuntijaverkostossa.

Arvostamme:
Kokemusta myyntityöstä
Eri koulutusmahdollisuuksien monipuolista ymmärrystä ja tuntemusta
Analysointi- ja keskustelukykyä erityisesti erilaisista henkilöstön kehittämismahdollisuuksista
Savonlinnan alueen työ- ja elinkeinoelämän tuntemusta

Tehtävään valittu perehdytetään tehtävään. Tukenasi on koulutuksen erityisasiantuntija sekä muu koulutuksen johto.
Toimitusjohtajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Hakija voi esittää myös palkkatoivomuksen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee myös ennen toimen alkamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen kautta. Tehtävää voi hakea myös lähettämällä hakemuksen ja CV:n osoitteeseen: Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, henkilöstöpalvelut, Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna. Kuoreen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksen on oltava perillä 3.2.2020 klo 8.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.samipalvelut.fi
http://www.samiedu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Savon kuntayhtymän johtaja/rehtori Jukka Mustonen puh. 044-550 6300. Tavoitat hänet parhaiten 20.1.klo 9.00-10.30 ja 23.1. klo 14.00-15.30 tai jukka.mustonen@samiedu.fi.
Voit kysyä tehtävästä lisää myös Sami-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja/koulutuksen erityisasiantuntija Hannu Fyhrltä. Tavoitat hänet parhaiten 17.1. klo 14.30-15.30 ja 20.1. klo 14.00-15.00 tai hannu.fyhr@samiedu.fi.

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna

Sami-Palvelut Oy on yhtiö, joka järjestää koulutus- ja yrityskehittämispalveluita osana Itä-Savon koulutuskuntayhtymää. Koulutuspalvelumme tuottavat työelämän pätevöitymis-, lisä- ja täydennyskoulutusta monipuolisesti vakiotuotteina, lyhytkestoisena yrityskohtaisena vakiokoulutuksena tai erikseen räätälöitynä asiantuntija-koulutuksena. Tarjoamme myös neuvonta- ja kehittämispalveluita, kun muutokset yrityksen toimintaympäristössä ja/tai asiakaskunnassa vaativat yrityksiltä sopeutumista ja liiketoiminnan kehittämistä. Tuotantopalvelumme tarjoaa asiakkaamme käyttöön koulutuksen monipuoliset oppimisympäristömme ja palvelumme, joita osaavan henkilöstömme mukana ovat toteuttamassa myös tulevaisuuden työntekijät - opiskelijamme. Voimme toteuttaa yhdessä monipuolisesti osaamisen, laadun, tuotekehityksen, markkinoinnin ja johtamisen kehityshankkeita, jotka tuottavat yrityksen toiminnalle uutta lisäarvoa ja asiantuntijaverkostoja yhteistyökumppaneiksi. Hankkeet voivat toteutua paikallisesti, seudullisesti, valtakunnallisesti tai mahdollisesti vaikka kansainvälisenä yhteistyönä. Lisätietoja: www.samipalvelut.fi