Toimistosihteeri - Jyväskylän kaupunki

Toimistosihteeri - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vammaispalvelujen tehtävänä on järjestää vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaiset palvelut ja tukitoimet, joiden tarkoitus on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan jäsenenä. Vammaisella henkilöllä tarkoitetaan henkilöä, jolla vammasta tai sairaudesta johtuen on pitkäaikaisesti erityisiä vaikeuksia suoriutua arjen toiminnoista.

Nyt haemme

TOIMISTOSIHTEERIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4. - 30.6.2019.

Vammaispalvelujen toimistosihteerinä tehtäviisi kuuluu ostolaskujen käsittelyä, asiakaslaskutusta sekä erilaisten korvausten laskemista ja maksatusta. Vuoden 2019 alusta alkaen henkilökohtaisen avun korvauslaskenta tapahtuu pääasiassa sijaismaksajapalvelun kautta. Toimistotöiden lisäksi tehtävänäsi on suoraa asiakastyötä vammaisten henkilöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan, kokeneen ja ammattitaitoisen vammaispalveluiden tiimin, jossa työskentelee neljän toimistosihteerin ja yhden taloussihteerin lisäksi kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, viisi sosiaalityöntekijää, neljä palveluohjaajaa, kaksi erityisavustajaa sekä kuljetussuunnittelija. Yhteistyötä tehdään myös toimintayksiköiden palveluesimiesten sekä kehitysvammaneuvolan lääkärin ja psykologin kanssa. Vammaispalvelun kokonaishenkilöstö kaikki toimintayksiköt huomioiden on noin 250 henkilöä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvät tietotekniset taidot ja hallitset hyvin yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön, sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä itsenäinen ja aktiivinen työote. Luemme eduksi työaikalain, lomakorvausten ja palkanlaskennan kokonaisuuden hallinnan, sekä vammaispalvelujen tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.4.2019 ja siinä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Nita Partio p. 014 266 8680
Johtava sosiaalityöntekijä Emmi Häyrynen p. 014 266 3910
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan