Toimistosihteeri - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Toimistosihteeri - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

PoSan perhe- ja aikuispalveluissa on avoinna toimistosihteerin vakituinen työsuhde 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen työn sinulle, toimistotyön vahva osaaja. Tehtävässä toimit asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävissä sekä hoidat toimistotyön tehtäviä osaavan ja sinua tukevan ammattilaisverkoston kanssa. Työpisteesi sijaitsee Kankaanpään sosiaalipalvelukeskuksessa. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, vastuullisuutta, aktiivista otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävistä. Palkkaus haettuun tehtävään määräytyy KVTES:n mukaan.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote ja lääkärintodistus soveltuvuudesta ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakuaika päättyy 26.8.2019 klo 12. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Anna Isoviita puh. 044 577 2746, anna.isoviita@eposa.fi.

PoSa perhe- ja aikuispalvelut
Osoite: Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 22000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 600 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan