Toimistosihteeri - Kaarinan kaupunki

Toimistosihteeri - Kaarinan kaupunki

Oletko tarkka, joustava ja asiakaspalvelulähtöinen toimistopalvelujen osaaja? Haluatko merkityksellisen työn, jossa olet osa tiimiä, joka edistää lapsiperheiden hyvinvointia?
Kaarinan perhe- ja sosiaalipalvelut hakee toimistosihteeriä vakinaiseen virkaan.

Pääasialliset tehtävät muodostuvat lastensuojelun ja perhekeskuksen asiakaspalvelutyöhön liittyviin toimistotehtävistä, kuten laskujen tiliöinnistä, myyntilaskutuksesta, kirjauksista, arkistoinnista ja postin käsittelyn tehtävistä sekä erilaisista muista vaihtuvista toimistotöistä.

Arvostamme joustavaa ja asiakaslähtöistä asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin ja tehtäviin, hyviä vuorovaikutustaitoja, joissa korostuvat avoimuus ja yhdessä tekeminen. Eduksi luetaan kokemus sosiaali-Effican ja toimisto- ja laskutusohjelmistojen käytöstä.

Edellytämme soveltuvaa vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa ja aiempaa kokemusta toimistotehtävien hoitamisesta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Lisätietoja

http://Www.kaarina.fi

Emilia Heikkilä
emilia.heikkila@kaarina.fi
p. 050 3732 563

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe-ja sosiaalipalvelut
Osoite: PL 12, Kaarina

Kaarina on yli 33 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan