Toimistonhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Toimistonhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Vanhusten asumispalvelujen perustehtävää tukevien toimistotehtävien hoito, sisältäen asukkaisiin liittyvät toimistotyöt, sanelujen purku, SAP-hankinnat ja muut yleiset toimistotehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai pitkäaikainen tehtävään soveltuva työkokemus.

Eduksi luetaan laaja tietojärjestelmien osaaminen ja hallinta sekä sosiaali- ja terveysalan tuntemus, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, lisäksi Pegasos- tietojärjestelmän osaaminen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Soile Lahtonen-Kiviranta p. 050 558 3656
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 2, Vanhuskeskus 2 yhteiset toiminnot
Osoite: Varusmestarintie 14, 20360 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan