Toimipisteen vastaava, Tuulenpesä Rautjärvi

Hakuaika päättyy  15.9.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Tuulenpesän uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme Tuulenpesään toimipisteen vastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 14.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haemme joukkoomme reipasta, oma-aloitteista ja vastuullista toimipisteen vastaavaa, jolla on hyvät yhteistyötaidot, joustava työote, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimiseen tiimin jäsenenä.

Tuulenpesä on ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Simpeleellä, Rautjärvellä. Asukkaita Tuulenpesässä on 45. Tarjoamme meillä Tuulenpesässä sinulle mielekkään ja monipuolisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä yksilöllisesti laaditun perehdytyksen Intro-perehdytysohjelmalla.

Toimipisteen vastaavana vastaat osaltasi yksikön päivittäisestä toiminnasta, osallistut käytännön hoitotyöhön sekä osallistut hoitotyön ja yksikön toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen. Tehtävässäsi olet mukana rekrytoinneissa, perehdytyksessä, osaamisen johtamisessa ja työhyvinvoinnin- ja turvallisuuden edistämisessä. Tehtäviisi sisältyy opiskelijoiden työssäoppimisen ohjausta ja arviointia, uusien työntekijöiden perehdyttämistä ja opiskelija-asioiden koordinointia. Toimipisteen vastaavana tehtäviisi kuuluvat esihenkilön tukena olevat tehtävät, joihin sisältyy työnjohdollista vastuuta yksikön päivittäisestä toiminnasta ja toimit esihenkilön sijaisena esihenkilön poissa ollessa. Käytännön hoitotyössä toteutat asukkaiden hoivan tarpeen arviointia, suunnittelua, toteutusta ja vaikuttavuuden arviointia sekä asukkaiden päivittäistä hoivaa ja hyvinvoinnin tukemista yhdessä tiimisi kanssa.

Toimipisteen vastaavan tehtävä edellyttää ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoa, tehtävien priorisointia, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ryhmän ohjaamiseen ja johtamiseen. Odotamme valittavan toimipisteen vastaavan toimivan työyhteisön jäsenenä ja tuottavan asumispalvelua Etelä-Karjalan hyvinvointialueen (EKHVA) arvojen ja eettisten toimintaohjeiden mukaisesti.

Työ on kaksivuorotyötä jaksotyöaikamuodossa, toimipisteen vastaavan työaika sijoittuu pääosin arkisin aamuvuoroihin. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Hallinnollinen tai työnjohdollinen koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen yksikössä on tarvittaessa mahdollista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on kuuden (6) kk koeaika.

Me työnantajana välitämme sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max. 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö Päivi Marttila

Puh. 040 539 0159, paivi.marttila@ekhva.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryä päivitetään 16.9. klo 17 - 22 välisenä aikana. Katkon aikana et pääse kirjautumaan omaan profiiliisi tai lähettämään työhakemuksia.