Toimintaterapeutti - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Toimintaterapeutti - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme toimintaterapeuttia keskussairaalan kuntoutusyksiköön ajalle 1.7.-31.12.2019.

Tehtäviin kuuluu toimintaterapeutin tehtäviä aikuispotilaiden osalta. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti kuntoutuksen poliklinikalle. Poliklinikalla tehdään mm. neurologisten- ja reumapotilaiden toimintakyvyn arviointeja sekä apuvälinearviointeja. Lisäksi tehtävään kuuluu käsikirurgisten lastojen valmistusta.

Toimintaterapeutin työ erikoissairaanhoidossa keskittyy pääasiassa toimintakyvyn arviointiin, kuntoutuksen suunnitteluun ja akuuttivaiheen toimintaterapiaan. Toimintaterapeutti toimii osana moniammatillisia tiimejä.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon. Eduksi katsotaan kokemus toimintaterapettina toimimisesta esh:ssa/neurologisten potilaiden kuntoutuksessa. Kelpoisuusehtona on toimintaterapeutin tutkinto.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Pirjo Eskola
Palveluesimies, Sairaalakuntoutus
puh. 044 2231 659

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Vastaanotto- ja kuntoutuspalvelut, Kuntoutus, Avopalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.
Voit jättää tyhjäksi jos olet suunnittelut ilmoituksen liitteelle
Voit jättää tyhjäksi jos olet suunnittelut ilmoituksen liitteelle

Tutustu työnantajaan