Toimialasihteeri, Tekniikka ja ympäristö - Sipoon kunta

Toimialasihteeri, Tekniikka ja ympäristö - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta, investointien suunnittelusta ja viranomaistyöstä.

Haemme nyt TOIMIALASIHTEERIÄ määräajalle 6.11.2019 - 31.10.2020, tai aloitus sopimuksen mukaan. Jatko mahdollinen.

Toimialan sihteerinä vastaat tekniikka -ja ympäristöosaston monipuolisista tehtävistä osana yhdeksän hengen Kehittäminen ja tuki -yksikköä. Toimialasihteerin tehtäviin kuuluu:

- Vuokra-asuntoihin liittyvissä työtehtävissä avustaminen
- Kunnan omistamien liiketilojen laskutus
- Kiinteistöjen taloustietojen selvittäminen ohjatusti kirjanpitokannasta
- Ostoreskontran hoitaminen (sis. ostolaskujen ja sisäisten laskujen reitittäminen sekä tiliöinti)
- Vakuuksien hallinta
- Tekniikka- ja ympäristöosaston laskutus (Rondo, ProE)
- Käänteisen arvonlisäveron kuukausiraportointi verottajalle

Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaihtelevasti muita sihteerin tehtäviä, kuten yleiset järjestelyt, ostojen peruskirjaukset ja muiden taloustietojen selvittäminen sekä budjetoinnissa avustaminen ja talouden seuranta. Sinulla tulisi olla myös B-ajokortti.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, sillä vastuulla on osaston toiminnan ja yhteistyön sujuvoittaminen luomalla yhtenäisiä käytäntöjä, viestimällä yksiköiden välillä ja vahvistamalla kokonaisajattelua yhdessä tiimin kanssa. Hyvät IT- ja Office-taidot sekä muiden ohjelmien osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi (esim. Rondo, ProE, Q-Basic koodikieli).
Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastaviakin työprojekteja, mahdollisuuden oman asiantuntemuksen kehittämiseen ja laajentamiseen sekä mukavan työyhteisön ja kehittämismyönteisen ilmapiirin.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Huomioimme myös alan opiskelijat, joilla on soveltuvaa työkokemusta.

Toimipisteemme sijaitsee Sipoon kuntakeskuksessa Nikkilässä. Tekniikka- ja ympäristöosasto työskentelee syksyllä 2018 kokonaan uudistetuissa tiloissa, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota yhteistyön sujuvoittamiseen ja toimitilojen joustavuuteen. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen ja Nikkilään on sujuvat bussiyhteydet mm. Helsingistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan koeajan puitteissa.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 16.10.2019 klo 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Ilari Myllyvirta puh: 040 191 4574, ilari.myllyvirta (at) sipoo.fi

Tekninen osasto, Kehittäminen ja tuki
Osoite: Martinkyläntie 94, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!