Tiimivastaava sairaanhoitaja - Petäjäveden kunta

Tiimivastaava sairaanhoitaja - Petäjäveden kunta

Tehostetun palveluasumisen tiimivastaava sairaanhoitaja

Oletko työstäsi motivoitunut, asiakaslähtöinen ja kehittämistaitoinen sairaanhoitaja, joka omaa myös kyvyn toimia asiantuntijana ja hoidon koordinoijana tiimissä? Haemme vanhuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, joka toimii työnsä ohella tiimivastaavana ja hoitotyön koordinoijana. Hakijalta odotetaan vahvaa sairaanhoitotyön asiantuntijuutta sekä työyhteisön osallistavaa ja kehittävää työotetta positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. Effica-tietojärjestelmän hallinta ja kuntoutustyön kehittäminen katsotaan hakijalle erityiseksi eduksi.

Kelpoisuusehtona ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työ on uusi toimi ja työaikamuotona on päivätyö.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi tai sähköpostitse kirjaamo@petajavesi.fi viimeistään 30.8.2019 klo 14. Tulevasta työstä voi tiedustella vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen, puh. 0500- 542 687. Haastattelut pidetään 6.9.2019.

Vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen, puh. 0500- 542 687

Petäjäveden kunta
Osoite: Teollisuustie 1, 41900 Petäjävesi

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen

Tutustu työnantajaan