Tiimivastaava, nuorisopsykiatrian osasto Lappeenranta

Hakuaika päättyy  15.9.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Tule meille nuorisopsykiatrian osastolle tiimivastaavan sijaisuuteen ajalle 1.11.2024 - 3.7.2025 ! Olet jo aiemmin tehnyt työnjohdollisia tehtäviä tai olet vasta-alkaja, myö autetaan ja tuetaan siuta tehtävässä.

Nuorisopsykiatrian osastolla hoidetaan vapaaehtoisessa hoidossa olevia 13-17 vuotiaita nuoria. Osasto toimii 24/7. Tiimivastaavan työ on pääsääntöisesti virka-aikaan tehtävää työtä.

​Tiimivastaavan tehtäväkuva on vahvasti nuorisopsykiatrisen hoitotyön toimintatapojen kehittämistä yhdessä muun esimies- ja hoitotiimin kanssa, osaston hoitolinjojen sekä struktuurien ylläpitämistä ja ohjeiden jalkauttamista. Tiimivastaava perehdyttää uusia työntekijöitä osaston toimintamalleihin ja toimii osaston opiskelijavastaavana.
Työhön kuuluu myös olemassa olevien ohjeiden päivittäminen yhdessä toimintayksikön esimiehen kanssa ja ohjeiden jalkauttaminen päivittäiseen hoitotyöhön. Tiimivastaavan työ on vahvasti hoitotyön arkeen jalkautuvaa, rinnalla kulkevaa ja tiimiä hoitotyön arjessa opastavaa tiimivastaavan työtä.
Tiimivastaava huolehtii osaston työvuorosuunnittelusta ja sijaisten hankinnasta. Hakijalta edellytetään Titania työvuorosuunnittelun osaamista ja vahvaa psykiatrisen hoitotyön osaamista.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää paineensietokykyä, hyviä yhteistyö- ja verkostotaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä päätöksentekoa.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai ensihoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Niina Nissinen, p. 044 791 5425, niina.nissinen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryä päivitetään 16.9. klo 17 - 22 välisenä aikana. Katkon aikana et pääse kirjautumaan omaan profiiliisi tai lähettämään työhakemuksia.