Tietopalvelusihteeri arkistoon - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Tietopalvelusihteeri arkistoon - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme TIETOPALVELUSIHTEERIÄ vakinaiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän asiakirjahallinto ja arkistotoimeen.

Tietopalvelusihteerinä työskentelet potilasasiakirja-arkiston työtehtävissä Yhtymän alueen toimipaikoissa, alkusijoituspaikkana Päijät-Hämeen keskussairaala. Työtehtäviisi kuuluvat potilasasiakirjojen (mm. sairauskertomukset, röntgenkuvat) arkistoon liittyvät seulonta-, järjestely- ja arkistointitehtävät.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavaa ja positiivista asennetta sekä vastuullista tapaa työskennellä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa tai vastaavaa tutkintoa, tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa sekä riittävää työkokemusta alalta.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Arkistonhoitaja Armi Ingström
puh. 044 719 5508

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Strategia- ja tukipalvelut, Toimitila, Instrumentti- ja toimistopalvelut, Asiakirjahallinto ja arkistotoimi
Osoite: Keskussairaalankatu 7, Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan