Tiedottaja - Jyväskylän kaupunki

Tiedottaja - Jyväskylän kaupunki

Etsimme Jyväskylän kaupungin perusturvan toimialalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TIEDOTTAJAA,

joka suhtautuu viestinnän tehtäviin intohimolla ja on valmis kehittämään viestintäkäytäntöjä ja toimimaan muutostilanteissa. Tehtävän pääpaino on Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyspalveluiden viestinnässä.

Hallitset hyvin yhteisöviestinnän periaatteet ja käytännöt, hahmotat kokonaisuuksia sekä osaat nähdä viestinnän monipuolisen roolin asioiden valmistelusta päätöksentekoon ja palveluista tiedottamiseen. Tehtäviisi kuuluu kuntalaisille, henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja medialle viestiminen. Toimit organisaation sisällä myös viestinnän asiantuntijana konsultoiden, sparraten ja kouluttaen. Osaat tehdä oikeita kysymyksiä ja tarjota myös konkreettisia ratkaisuja. Ilmaisusi on sujuvaa ja esität oma-aloitteisesti viestinnän näkemyksiä.

Hallitset kirjoittamisen eri muodoissaan, nettipäivittämisen ja sosiaalisen median käytön. Et kavahda videoklippien kuvaamista ja napsit myös valokuvia. Ymmärrät myös terveyspalveluiden markkinoinnin merkityksen ja suhtaudut avoimesti markkinointitaitojesi kehittämiseen. Vaikka sinulla on oma työpiste, liikut eri puolilla kaupunkia palveluissa ja palavereissa.

Omalla tiedottajan työlläsi olet osaltasi vaikuttamassa asukkaiden hyvinvointiin ja terveyspalvelujen oikea-aikaiseen ja tavoitteelliseen vaikuttavuuteen.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja opintokokonaisuuteesi sisältyy oppiaineita, jotka tukevat viestintätyössä menestymistä. Sinulla on jo kokemusta käytännön viestintätyöstä; mitä monipuolisemmin, sen parempi.

Arjessa työskentelet monien terveys- ja sosiaalialan asiantuntijoiden ja esimiesten sekä palveluista vastaavien kanssa. Ympärilläsi työskentelee useita viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia sekä perusturvan toimialalla kuin muuallakin laajassa kaupunkiorganisaatiossa, joiden kanssa kuulut samaan tiimiin. Esimiehesi on viestintäjohtaja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Toivottavasti voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Viestintäjohtaja Helinä Mäenpää, p. 050 548 7422 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Viestintä, markkinointi ja matkailu
Osoite: Kilpisenkatu 1, Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan