Terveystarkastajan virka - Leppävirran kunta

Terveystarkastajan virka - Leppävirran kunta

Virkaan sisältyy pääasiassa elintarvike- ja tupakkalain mukaista valvontaa sekä lisäksi terveydensuojelulain mukaista valvontaa ja muita terveysvalvonnan työtehtäviä. Ensisijainen toimipiste sijaitsee Leppävirralla, mutta työtehtäviä voi olla kaikissa yhteistoiminta-alueen kunnissa.

Virkaan valittavalta henkilöltä edellytetään elintarvikelain (23/2006) 35 §:n ja terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukaista pätevyyttä. Hakijalta odotetaan hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytyksenä on myös sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, ajokortti sekä oman auton käyttö työtehtävien hoidossa. Aiempi kokemus valvontatehtävistä katsotaan eduksi samoin kuin englanninkielen taito.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Skannaa tutkintotodistuksesi ja CV:si hakemuksen liitteeksi. Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät KVTES:n ja Teknisten sopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

HAKUAIKAA ON JATKETTU UUDESTAAN. Haku päättyy 22.2.2019 klo 14:00. Hakemuksensa jo jättäneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja

http://www.leppavirta.fi/etusivu
http://www.keskisavonymparistotoimi.fi/

Merja Voutilainen, terveysvalvonnan johtaja, merja.voutilainen@leppavirta.fi, 044 3686732

Keski-Savon ympäristötoimi
Osoite: Savonkatu 39, Leppävirta

Keski-Savon ympäristötoimi on viiden kunnan muodostama ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue (Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus). Keski-Savon ympäristötoimi hoitaa terveysvalvonnan ja eläinlääkintähuollon viranomaistehtävien lisäksi myös ympäristönsuojelun viranomaistehtävät. Isäntäkuntana toimii Leppävirran kunta.
Keski-Savon ympäristötoimen verkkosivut: www.keskisavonymparistotoimi.fi

Tutustu työnantajaan