Terveystarkastaja - Turun kaupunki

Terveystarkastaja - Turun kaupunki

Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan Luvat- ja valvonta -palvelualueen ympäristöterveysyksikössä on avoinna terveystarkastajan virka alkaen 1.4.2019. Valvontayksikkö vastaa Turun kaupungin alueella ympäristöterveydenhuollon lakisääteisistä tehtävistä. Yksikön henkilöstömäärä on 18 henkilöä.

Tehtävät koostuvat pääasiassa ympäristöterveydenhuollon lakisääteisestä valvonnasta ja tarkastusten suorittamisesta painottuen terveydensuojelulain mukaiseen valvontaan sekä ensisijaisesti asuntojen asumisterveysvalvontatehtäviin. Terveystarkastaja antaa myös ohjausta ja neuvontaa ympäristöterveydenhuollon asioissa sekä valmistelee toimialan viranhaltijapäätöksiä ja -lausuntoja sekä lautakunnassa käsiteltäviä asioita.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (23/2006) 35 §:n ja 88 §:n mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, yhteistyökykyä, tietoteknistä osaamista sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Arvostamme aiempaa kokemusta terveydensuojelun ja muun ympäristöterveydenhuollon valvontatehtävistä, työkokemusta asumisterveysasioista, kunnallishallinnon tuntemusta, kielitaitoa, vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä. Rakennusterveysasiantuntijan pätevyys ja rakennustekninen tietämys voidaan katsoa eduksi. Hakijalla tulee olla ajokortti ja valmius oman auton käyttöön työtehtävien hoidossa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Ympäristöterveyspäällikkö Olli Sjövall, puh. 050 407 1524, olli.sjovall@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa., Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Kaupunkiympäristötoimiala, kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristötoimiala, Luvat ja valvonta, Ympäristöterveys
Osoite: Turku, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan