Terveyskeskuslääkäri Pieksämäki (PTH)

Hakuaika päättyy  14.10.2024 15:00

Pieksämäelle etsitään työkavereiksi terveyskeskuslääkäreitä. Lue ilmoitukseltamme lisää ja hae Sinäkin osaavaan ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) terveyskeskuslääkäriä Pieksämäelle toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 4.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme työkaveriksi kahta erilaista hyvää tyyppiä (toki voit tykätä myös näistä molemmista):

• Sykkiikö sydämesi terveyskeskuksen kiirevastaanoton toimenpiteille ja monipuoliselle potilastyölle, jossa pääset kohtaamaan asiakkaita vauvasta vaariin ajanvarauksella saapuneista ensihoidon tuomiin? Meillä voit työskennellä kiirevastaanotolla virka-aikaan klo 8-15.30 ja halutessasi myös virka-ajan ulkopuolella arkena 15.30-19 ja viikonloppuisin klo 8-16. Tutkimusmahdollisuudet ovat hyvät, röntgen ja peruslaboratoriokokeet ovat saatavilla.

• Vai oletko kiinnostunut kokonaisuuden haltuunotosta pitkäaikaissairaanhoidossa ja olemaan osa potilaan hoidon jatkuvuutta tai sektorityöskentelystä äitiys- ja lastenneuvolassa ja opiskelija- ja/tai kouluterveydenhuollossa? Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Olitpa sitten kumpaa tyyppiä tahansa, toiveitasi kuunnellaan, toimenkuvaan voidaan tehdä joustavasti muutoksia ja ympärilläsi on osaava hoitohenkilökunta. Olet osa moniammatillista tiimiä, jossa yhteistyö eri ammattiryhmien välillä sujuu hyvin.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly hallinnollisia työtehtäviä. Etätyöstä ja osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Käytössämme on loistavat työsuhde-edut, joita voit hyödyntää esimerkiksi asunto-, lounas-, matkapuhelin-, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietuna. Edun määrä on jopa 1000 euroa kuukaudessa, mikäli toimit virassa 100 %:n työajalla ja mikäli osa-aikatyö on elämäntilanteeseesi tällä hetkellä sopivampaa, saat työsuhde-etua suhteessa työaikaprosenttiisi.

Palkkamme on kilpailukykyinen ja se perustuu paikalliseen porraspalkkaukseen, joka on tällä hetkellä:

• Laillistettu lääkäri, alle 3 v. kokemus 7544,87 euroa/kk
• Laillistettu lääkäri, yli 3 v. kokemus 7851,72euroa/kk
• Soveltuvan alan erikoislääkäri, tutkinnosta alle 10v. 8484,81 euroa/kk

+ Vuosilomakorvaus HYVTES:n mukaisesti

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ylilääkäri Miika Mykkänen, miika.mykkanen@etelasavonha.fi, puh. 040 358 5990.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan