Terveyskeskuslääkäri - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme terveyskeskuslääkäreitä avoimiin virkoihin Kainuun soten terveysasemille eri kuntiin. Avoimet virat ovat Kajaanissa pääterveysasemalla ja Vuolijoen terveysasemalla, Paltamossa, Ristijärvellä, Sotkamossa ja Suomussalmella.

Työhön voi sisältyä kiireellistä ja ei-kiireellistä vastaanottotyötä, vanhusten parissa tehtävää työtä kotisairaanhoidossa ja hoitokodeissa sekä kiinnostuksen mukaan myös kotisairaalassa. Työnkuvaa voidaan painottaa myös työttömien työkykyarvioihin tai etälääkärin työhön. Kuhmossa, Sotkamossa, Suomussalmella ja Kajaanissa on terveyskeskussairaalat. Kajaanin pääterveysasema muuttaa syksyllä 2020 Kainuun uuteen sairaalaan saman katon alle keskussairaalan toimintojen kanssa. Neuvola sekä kouluterveydenhuolto on osa perhepalveluita mutta osa terveyskeskuslääkäreistä on työskennellyt halutessaan siellä osan työajastaan. Suomussalmella ja Kuhmossa on viikonloppuina päiväajan kiirevastaanotto. Yöpäivystys Kainuun keskussairaalassa on ulkoistettu mutta siihen osallistumista ei ole rajoitettu.

Yleislääketieteeseen erikoistuminen on mahdollista kokonaisuudessaan Kainuun soten palveluksessa, jolloin mm. lomaetuudet siirtyvät erikoistujan mukana. Kainuun keskussairaala oli vuoden 2018 NLY:n kyselyssä 5 tähden koulutuspaikka. Pienessä maakunnassa yhteistyö erikoissairaanhoidon kanssa toimii mutkattomasti.

Virkojen pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Erikoislääkärin oikeudet yleislääketieteessä katsotaan eduksi. Kielivaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "terveyskeskuslääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Marjut Hovinen, marjut.hovinen@kainuu.fi, puh 044 7974 105
Apulaisylilääkäri Pertti Pasanen, pertti.pasanen@kainuu.fi, puh 044 7974 318 (Suomussalmi)
Apulaisylilääkäri Liisa Tiihonen, liisa.tiihonen@kainuu.fi, puh 044 7970 171 (Kajaani, Vuolijoki)
Apulaisylilääkäri Tuula Sassi, tuula.sassi@kainuu.fi, puh 044 7502 423 (Sotkamo)
Apulaisylilääkäri Lea- Käsmä-Ronkainen, lea.kasma-ronkainen@kainuu.fi, puh 044 7974 564 (Paltamo, Ristijärvi)

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut
Osoite: -, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.