Terveyskeskuslääkäri, etätyö (digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus, Keski-Suomen hyvinvointialue)

Hakuaika päättyy  30.9.2024 15:45

Haluaisitko, että terveyskeskuslääkärin työ liikkuu mukanasi? Yhdistä virkasuhteen edut sekä etätyön vapaus ja tule rakentamaan omannäköinen työarki Keski-Suomen digitaaliseen sosiaali- ja terveyskeskukseen!

Haemme vakituisiin virkoihin

2 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

Etälääkärinä työsi pääpaino on vastaanottotyössä ja potilaan kohtaamisessa. Haluamme hoitaa potilaat vankkaan tietopohjaan perustuen, moniammatillisesti ja potilaslähtöisesti sekä panostaa hoidon jatkuvuuteen. Voit valita joustavasti työpisteesi toiveidesi mukaan Suomen sisällä, sillä työvälineet kulkevat helposti mukanasi. Halutessasi järjestämme paikan myös lähityölle Jyväskylästä tai vaikkapa jostain alueemme terveyskeskuksesta.

Etälääkärin tehtäviisi kuuluu
- etävastaanotot videovälitteisesti
- etävastaanotot hoitaja-avusteisena etätutkimuslaitteistoa hyödyntäen
- konsultaatiot toimistoajoilla
- hoitajakonsulttina toimiminen erillisessä vuorossa
- kiinnostuksen mukaan kehittämistyötä tai muuta palveluiden digitalisaatiota edistävää työtä erityisosaamisesi huomioiden
- päivystystyö joko lähityönä tai etänä (1 päivä kuukaudessa)

Toimimme tiiviissä yhteistyössä hyvinvointialueen muiden terveysasemien kanssa, hoidamme etävastaanotolle soveltuvia potilaita ja kehitämme palvelumme sisältöä. Meillä työskentelee etänä sairaanhoitajien ja lääkäreiden lisäksi muun muassa fysioterapeutteja, ravitsemusterapeutteja, sairaanhoitaja-elämäntapaohjaaja, mielenterveyden ammattilaisia sekä sosiaaliohjaajia. Potilaiden ohjaus hoidon tarpeen arvioinnin mukaan kivijalka-asemien ja digitaalisen sote-keskuksen välillä on saumatonta.

Tarjoamme sinulle vapauden oman työsi hallintaan, hyvän taustatiimin ja työyhteisön, joustavat työajat (myös osa-aikatyö mahdollinen), kilpailukykyisen palkan sekä muut Keski-Suomen hyvinvointialueen tarjoamat henkilöstöedut.

--------------------

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys, kokemus terveyskeskus- ja etälääkärin työstä katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja innovatiivista asennetta.

Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti, mikäli teet lähivastaanottotyötä. Virassa noudatetaan koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Yhdistä virkasuhteen edut sekä etätyön vapaus ja tule rakentamaan omannäköinen työarki meille - lämpimästi tervetuloa työkaveriksi digitaaliseen sosiaali- ja terveyskeskukseen!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Mia Jernfors

Erikoislääkäri, Omaks

p 040 8219 006

mia.jernfors@hyvaks.fi

--------

Sari Nurmivaara, palvelupäällikkö

p. 050 4731118

sari.nurmivaara@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan